Vuodetuoli

434,00 
(350,00  alv 0 %)

HUIKEA MAHDOLLISUUS!

Projektista ylimääräiseksi jäänyt erä; innovatiivinen vuodetuoli – erinomainen valinta niille, jotka arvostavat monikäyttöisyyttä ja tilansäästöä.
Tämä huonekalu yhdistää tyylikkään istuimen ja mukavan makuusijan samassa paketissa, tarjoten optimaalisen ratkaisun pieniin asuntoihin ja monikäyttöisiin tiloihin.

MITAT:

  • Leveys: 94 cm
  • Korkeus: 80 cm
  • Istumakorkeus: 45 cm
  • Syvyys 96 cm
  • Makuuosan mitat: 75 cm x 188 cm

Huomioithan, että polyuretaanivaahtoa sisältävien pehmeiden materiaalien vuoksi tuotteen todelliset mitat voivat vaihdella +/- 4 cm ilmoitetuista mitoista. Lisäksi tuotteen väri ja yksityiskohdat saattavat näyttää erilaisilta riippuen käyttämästäsi näyttöasetuksista.

Nojatuolisänky on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista mukavuutta ja toimivuutta, mutta silti se säilyttää hillityn ja elegantin ulkonäön. Päiväsaikaan se toimii tyylikkäänä istuimena, joka muuntuu helposti makuusijaksi iltaisin – täydellinen ratkaisu yllätysvieraille tai lisämakuupaikan tarpeeseen.

Siirrettävyys on tehty helpoksi kiitos kätevien pyörien, ja pyyhittävä keinonahkaverhoilu tekee siitä helppohoitoisen. Nojatuolisänky on monipuolinen lisä mihin tahansa huoneeseen, olipa kyseessä olohuone, työhuone tai lastenhuone. Investoimalla Nojatuolisänkyyn säästät tilaa ja rahaa, sillä yksi huonekalu palvelee monen kahden tarvetta. Pieni tyyny kuuluu mukaan pakettiin.

Toimitusaika noin 1 viikko tilauksesta. Rajoitettu erä!

Saatat myös pitää...